La Sant Mateu Xtrail és una cursa de muntanya que transcorre bàsicament dins el terme de Premià de Dalt. El nom és un homenatge a l'indret de la Font i l'Ermita de Sant Mateu, punt de reunió habitual i recurrent dels premianencs. Un lloc magnífic en el que aquest any tenim 3 recorreguts.

Una edició marcada per tot un seguit d'adaptacions, provocades per la situació referent a la COVID-19.  Les que afecten al perfil de la prova són que passem de 4 distàncies a 3 i aquestes curses es realitzaran en 2 dies.

Aquesta separació de dies i distàncies ens permetrà que pugueu participar amb més comoditat, ja que augmentaràn els espais entre persones.

L’altra adaptació que veureu més visible és el canvi de l'ubicació de la sortida i l'arribada. Aquesta serà al Parc Felicià Xarrié on disposarem de carrers tancats per rebre tots els corredors/es i trobareu un ràpid lloc d'aparcament.

 

Informació sobre la prova

Data i lloc de la prova:

 

Recollida de dorsals i samarreta

El dorsal, la samarreta i la bossa del corredor es recolliran durant la setmana anterior en un dels punts de recollida esmentats al formulari d'inscripció.

En el formulari les inscrites escullen un dels llocs de recollida i se’ls hi dona dues opcions d'horari per fer la recollida.

En aquest link podreu veure el disseny de la samarreta i també el patronatge per poder consultar quina es la talla que us correspon. Recordeu que tenim model de noia i de noi.

 

Reglament

Podeu descarregar-vos el reglament de la cursa al següent enllaç.

 

Programa de la Sant Mateu Xtrail

 

Tots els inscrits rebreu per email la informació detallada del vostre horari de recollida  dorsals, sortides i més informacions del programa.

  

Serveis