La Sant Mateu Xtrail és una cursa de muntanya que transcorre bàsicament dins el terme de Premià de Dalt. El nom és un homenatge a l'indret de la Font i l'Ermita de Sant Mateu, punt de reunió habitual i recurrent dels premianencs. Un lloc magnífic en el que aquest any tenim 3 recorreguts.

 

Enguany i gràcies a les gestions de l'Ajuntament de Premià de Dalt, recuperem el pas per uns dels camins més antics i bonics que ens permetrà evitar el tram de pista que habiem hagut de fer les ultimes 5 edicions..

La Sant Mateu Xtrail vol agraïr a tots els propietaris de la nostra estimada muntanya les seves facilitats per tirar endavant la prova.

És per aquest motiu que demanem a tots els participants que tinguin especial cura de no sortir del camí marcat i no llençar brossa durant el recorregut, avituallant-se en els punts habilitats per l'organització. Només entre tots  ho aconseguirem!!.

 

Informació sobre la prova

Data i lloc de la prova:

*IMPORTANT!!!: S'han actual·litzat les ubicacions per altres amb més espais. Aquí t'ho expliquem.

 

Recollida de dorsals i samarreta

En el formulari es podrà seleccionar un lloc de recollida anticipada i se’ls hi dona dues opcions per fer la recollida.

En aquest link podreu veure el disseny de la samarreta (**properament**)  i també el patronatge per poder consultar quina es la talla que us correspon. Recordeu que tenim model de noia i de noi.

 

Reglament

Podeu descarregar-vos el reglament de la cursa al següent enllaç.

 

Programa de la Sant Mateu Xtrail

Podeu descarregar-vos el programa de la cursa al següent enllaç.

  

Serveis